Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
110881
€ 849,95

De naam zegt het eigenlijk al... de Outwell FamilyFun tent is groot genoeg voor de hele familie! Deze grote tent is ruim 7 meter en is geschikt voor 8 personen, en heeft twee grote slaapkamers aan beide kanten van de tent. In het midden zit een zeer ruim leefgedeelte, met genoeg ruimte voor alle bagage, of om een tafel met stoelen neer te zetten. Bovendien heeft de FamilyFun tent een opblaasbaar frame, dus het is een kwestie van even oppompen en hij staat.

Op voorraad
Productinformatie

Indeling Familyfun

De Outwell FamilyFun tent is een opblaasbare tent, met een frame van luchtbuizen die eenvoudig en snel opgeblazen kunnen worden met de meegeleverde handpomp. Het tentframe bestaat uit afzonderlijke luchtbuizen. Dit is vooral een extra veiligheidsvoordeel, want mocht er onverhoopt ooit een van de luchtbuizen lek gaan, dan blijft de tent gewoon overeind staan.

De Outwell FamilyFun tent is een vis-a-vis tent: twee slaapcabines tegenover elkaar met een woongedeelte ertussen in. Beide slaapgedeelten zijn groot genoeg voor 4 personen, of 3 personen wanneer je graag wat ruimer ligt. In de slaapcabines zit een plafond van verduisterende stof, zo kun je nog even lekker blijven liggen wanneer het buiten al licht wordt.

De buitentent is gemaakt van gecoat polyester met getapete naden, en is compleet waterdicht. Boven de deur zit een kleine overkapping zodat het niet inregent wanneer de tentdeur open staat. De tent beschikt over een uitgebreid ventilatiesysteem, met verstelbare openingen op verschillende plaatsen in de tent. Zo kun je aanvoer van frisse buitenlucht in de tent gemakkelijk zelf regelen, zelfs wanneer het regent.


Voordelen van de Outwell FamilyFun 800 tent:

Outwell - outtex 3000Outtex 3000
Het tentdoek is gemaakt van polyester taft en heeft een waterkolom van 3000 mm. Dit betekent dat de tent waterdicht is, zelfs bij een flinke stortbui.*


Outwell - windkracht 9Windkracht 9

Dankzij het stevige frame van luchtbuizen en het aerodynamisch design van de tent is hij bestand tegen hard wind. De tent is uitgebreid getest en blijft zelf bij windkracht 9 op de schaal van Beaufort stabiel staan.


Outwell - Getinte ramenGetinte ramen

De ramen van de tent hebben een getinte coating, dit houdt het felle zonlicht buiten en zorgt voor meer privacy.


Outwell - gordijnenGordijnen

Gordijnen zorgen ervoor dat u altijd kunt kiezen tussen uitzicht naar buiten of juist meer privacy in de tent.


Outwell - grondzeilVast grondzeil

Het kuipgrondzeil is aan de tent vastgeseald en houdt tocht, insecten, vuil en water uit de tent.


Outwell - kabelingangKabelingang

De tent heeft een dicht te ritsen ingang waar de hoofdstroomkabel veilig de tent binnen kan komen.


Outwell - pompInclusief pomp

De opblaasbare tent wordt geleverd met een zeer efficiënte, hoge capaciteit tweeweg handpomp. Sluit hem eenvoudig aan op het frame en uw tent is in no-time opgeblazen.


Outwell - draagtasDraagtas

De tent wordt geleverd in een handige draagtas. Deze is voorzien van draaghengsels zodat u deze eenvoudig makkelijk mee neemt.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is te zien. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kiest u voor een kwaliteitsproduct!


* Opmerking: opblaasbare tenten kunnen niet bij vorst gebruikt worden, dit kan de luchtbuizen beschadigen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 110881
Materiaal product Outtex® 3000 (100% polyester tafzijde)
Merk Outwell
Model Familyfun 800
Kleur Groen
Capaciteit 8 personen
Gewicht 24,5 kg
Afmeting buitentent 720 x 250 x 210 cm
Afmeting slaapcabine 215 x 215 x 195 cm (2x)
Stahoogte 195 cm
Materiaal tentdoek Outtex® 3000 (100% polyester tafzijde)
Materiaal binnentent Ademend 100% polyester
Grondzeil Dubbel gecoat 100% polyethyleen (waterkolom 10.000 mm)
Tentstokken 8,5 mm Duratec glasvezel (regenluifel)
Pakmaat 47 x 78 cm
Garantie 2 jaar
Reviews