Tentharingen

Krom geslagen haringen, de ergernis van iedere kampeerder. Je kunt het eenvoudig voorkomen door de juiste tentharing te gebruiken! Huh, een haring is toch een haring? Nee, voor elke ondergrond bestaat er een geschikte tentharing. In het assortiment van Tenten.nl vindt je stalen haringen, stalen ribbel haringen, plastic haringen, bio afbreekbare haringen en haringen met verlichting.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zorgeloos op vakantie met je tent

Zorgeloos op vakantie gaan met je tent begint met een goede tent en de juiste tentaccessoires. De meeste tenten bij Tenten.nl worden geleverd inclusief tentstokken, scheerlijnen en standaard tentharingen. Geen behoefte aan krom geslagen haringen? Ga dan na op welk type bodem je gaat kamperen, want het type grond bepaalt de tentharing.


Standaard tentharingen zijn geschikt voor een zachte ondergrond en dienen voor het vastzetten van scheerlijnen. Gedraaide stalen haringen zijn voor harde bodems, zoals kleigrond en kiezels. Ga je kamperen op weidegrond, grasland of heide, kies dan voor de klassieke stalen halfronde haringen. De oranje plastic haringen van Easy Camp vallen goed op en zijn geschikt voor een zachte ondergrond. Nooit meer struikelen over een scheerlijn of haring? Kies dan voor de tentharingen met LED.


Tips

Voorkom een verpeste vakantie door een kapotte tentstok, afgebroken scheerlijn of kromme haring en neem altijd een paar extra haringen, scheerlijnen en tentstokken mee. We adviseren je een rubberen hamer mee te nemen om je haringen in de grond te slaan. Aan het einde van je vakantie moet je de haringen weer uit de grond halen. Met een haring verwijderaar trek je de haringen eenvoudig uit de grond.