Koepeltenten

59 artikel(en)

Koepeltenten

Koepeltenten zijn tenten met een speciale vorm en worden anders opgezet dan gewone tenten. Een koepeltent maakt gebruik van boogstokken die elkaar kruisen bij het opzetten. Zo ontstaat er een koepelvormige tent die zeer eenvoudig op te zetten is. Vanwege het formaat worden koepeltenten vooral als bijzettent gebruikt of als tent voor de kinderen. Voor de goedkoopste koepeltenten moet u hier bij tenten.nl zijn!

De voordelen van koepeltenten

De grote voordelen van koepeltenten liggen op het gebied van opzetten. Bij het opzetten van deze tent zet u allereerst de boogstokken in elkaar. Vervolgens schuift u deze in de daarvoor bestemde holtes van de binnen- of de buitentent; dit is afhankelijk van de tent. Nadat de binnenkant is opgezet gooit u de buitentent eroverheen en maakt u deze vast. Als laatst moet u de gehele koepeltent afspannen. Wanneer u begon met de buitentent moet u hierna de binnentent ophangen. Het voordeel van deze laatste tent is dat u deze kunt opzetten terwijl het regent zonder dat de binnentent nat wordt.

Koop uw koepeltent bij Tentenplaza!

De beste plaats om uw koepeltent te kopen is hier, op tenten.nl. Wij houden namelijk onze prijzen zeer laag en zorgen ervoor dat onze tenten van goede merken afkomstig zijn. Bovendien vinden wij goede service heel belangrijk. Daarom leveren wij wanneer mogelijk al de volgende werkdag en zelfs op zaterdag! U kunt uw tent meestal de volgende dag verwachten vanwege onze grote voorraad; het zal niet of nauwelijks voorkomen dat een tent bij ons is uitverkocht. Ook het retourneren van een product dat niet zo goed bevalt kan heel makkelijk bij Tentenplaza. Om het zelf te ervaren kunt u het beste zelf een koepeltent bij ons aanschaffen!