Kampeerstoelen

Niets is fijner dan neerploffen in een comfortabele stoel .. waar je ook bent. Kampeerstoelen zijn er in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een eenvoudige klapstoel, maar ook voor een luxe stoel met verstelbare rugleuning.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kampeerstoelen

Tijdens je vakantie wil je comfortabel kunnen zitten. Een goede kampeerstoel biedt dan uitkomst, maar wanneer is een kampeerstoel nu goed te noemen? Dat is voor iedereen anders. Natuurlijk kunnen we wel een aantal tips geven waar je op kunt letten bij het kopen van een kampeerstoel. De lengte van de rugleuning en de diepte van de zitting zijn belangrijk voor een comfortabele en verantwoorde zit. Denk ook na over een verstelbare rugleuning, een stoel met of zonder hoofdkussen, armleuningen of een voetensteun. Praktische zaken om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een kampeerstoel zijn het gewicht en het opbergformaat van de kampeerstoel.


Verschillende soorten kampeerstoelen

Zit je graag rechtop of juist liever onderuitgezakt met de benen omhoog? Iedere kampeerder heeft zo zijn eigen wensen, zeker omdat een kampeerstoel voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Bij Tenten.nl hebben we verschillende soorten kampeerstoelen zoals comfortabele kampeerstoelen met een verstelbare rugleuning, lichtgewicht campingstoelen, klapstoelen en vouwstoelen met of zonder armleuning.


Een kampeerstoel bestellen bij Tenten.nl

Tenten.nl is de beste plek om je kampeerstoel te bestellen! Wij staan namelijk garant voor reële prijzen, deskundig advies en een snelle levering. We kopen onze kampeerstoelen direct bij de fabrikant in, waardoor we een scherpe prijs kunnen aanbieden. De verzendkosten bedragen € 5,95 bij bestellingen tot € 50 en bij een orderwaarde van € 50 of meer betaal je geen verzendkosten. Een snelle levering betekent bij Tenten.nl dat je bestelling de volgende werkdag wordt geleverd indien je voor 17:00 hebt besteld en betaald.