Zwarte tenten

Op zoek naar een zwarte tent? Bekijk dan eens ons aanbod zwart gekleurde tenten. Het assortiment van Tenten.nl bestaat uit pop-up tenten, tipi tenten en partytenten.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zwarte tenten

Zwart is geen gebruikelijke kleur voor een tent. Een tent wordt namelijk vaak opgezet als de zon schijnt en zwart absorbeert waardoor het erg warm kan worden. We raden een zwarte tent dan ook niet aan voor een kampeervakantie in hartje zomer, maar juist wel voor een vakantie in het voorjaar of najaar!


Welke zwarte tenten hebben wij in het assortiment?

Het assortiment zwarte tenten bestaat uit tipi tenten en pop-up tenten van het merk Easy Camp. Easy Camp is onderdeel van het Deense Oase Outdoors en staat bekend om haar simpele en praktische tenten. Tipi tenten zijn makkelijk op te zetten door één tentstok in het midden van de tent recht te zetten. Bij pop-up tenten hoef je de tent alleen uit de verpakking te halen, waarna deze zichzelf uitvouwt.


Tenten.nl is de plek om je zwarte tent te bestellen!

Wij hebben zwarte tenten in eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Voor 17:00 besteld en betaald, dan wordt je tent de volgende werkdag geleverd! Naast een snelle levering betaal je bij Tenten.nl ook geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 50. Onder de € 50 betaal je € 5,95 verzendkosten. Nog een reden om je zwarte tent op deze website te kopen is dat we naast tenten ook accessoires verkopen. Zo kun je je complete kampeeruitrusting snel en voordelig online kopen! Voor vragen kun je altijd terecht bij onze klantenservice via info@tenten.nl of 085-1044334.