Koelboxen

Een koelbox of koeltas is uitermate geschikt om mee te nemen op reis. Met een goede koelbox of koeltas blijft je drinken lekker fris en je eten heerlijk vers. We bieden je de mogelijkheid om je kampeeruitrusting compleet te maken zodat je overal kunt genieten van een koel drankje. Het Tenten.nl assortiment bestaat uit verschillende koelboxen en koeltassen van populaire merken als Campingaz, Coleman, Easy Camp en Outwell.

Een koelbox of koeltas

Koelboxen en koeltassen zijn er in allerlei soorten en maten. Beiden zijn geschikt om verse voeding en koele drankjes in te bewaren. Wanneer kun je nu het beste voor een koelbox kiezen of wanneer is een koeltas nu de juiste keuze? We adviseren je graag, maar het belangrijkste dat je in het oog moet houden bij het kiezen, is dat een koelbox of koeltas past bij waar je hem voor wilt gebruiken!


Je kunt het beste voor een koelbox kiezen als je eten en drinken voor een langere periode wilt bewaren. Een koelbox heeft een harde buitenkant waardoor hij tegen een stootje kan. Ideaal voor onderweg of op de camping. Een koeltas is een stuk flexibeler dan een koelbox en is geschikt om eten en drinken een dag lang in te bewaren. Perfect voor een dagje strand, een daguitstap of een middagje aan het meer of zwembad van de camping.


Een elektrische koelbox

Naast de bij iedereen bekende koelbox of koeltas hebben wij ook elektrische koelboxen in het assortiment. Deze thermo-elektrische koelboxen worden op de stroom aangesloten zodat je altijd kunt genieten van een koel drankje. Dankzij de 12V aansluiting kan de koelbox in de auto worden aangesloten. Met een omvormer kun je de koelbox ook aansluiten op het 230V stroomnet. Dat maakt elektrische koelboxen ideaal voor op de camping.


Maak je kampeeruitrusting compleet!

Een koel drankje en vers eten mag zeker niet ontbreken tijdens een vakantie. Daarom bieden wij van Tenten.nl de mogelijkheid om naast een tent ook een koelbox, koeltas, koelelementen of een omvormer te kopen. Zo kun je in één keer je complete kampeeruitrusting kopen. Wanneer je voor 17:00 bestelt, leveren wij je bestelling de volgende werkdag (ook op zaterdag).