Bijzettenten

Bijzettenten bestaan meestal uit een ruime slaapcabine en een klein voorportaal. Daarom worden ze vaak gebruikt als tentje naast de caravan of grote tent. Ideaal als slaapplaats voor kinderen of logees. Hier vind je de verschillende bijzettenten uit ons assortiment.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bijzettenten

Ga je op vakantie en heb je niet voldoende slaapplaatsen in je caravan of tent dan biedt een bijzettentje uitkomst. Bijzettenten bestaan meestal uit een ruim slaapcompartiment en een klein voorportaal. Groot genoeg om een tas of jas neer te leggen, maar te klein om als leefruimte te gebruiken. Een bijzettentje is licht, compact en eenvoudig op te zetten. Ze zijn dus ideaal als slaapplaats voor kinderen of logees. Natuurlijk is een bijzettent ook geschikt voor korte kampeervakanties of festivals als je de tent alleen wilt gebruiken om in te slapen.


Vormen bijzettenten

Het assortiment bijzettenten van Tenten.nl bestaat uit koepeltenten, tunneltenten en pop-up tenten. Deze bijzettenten zijn allen snel en eenvoudig op te zetten en bestaan uit een slaapcabine en voortent. Een tunneltent is vaak iets hoger dan een koepeltent en het voordeel van een pop-up tent is dat deze zichzelf uitvouwt. Ons aanbod bestaat uit 2-,3- en 4-persoons bijzettenten.


Materiaal van bijzettenten

De bijzettenten zijn gemaakt van polyester. Het voordeel van een polyester tentdoek is dat het snel droogt, goed schoon te maken is en vooral licht van gewicht is. Bovendien is een polyester bijzettent compact op te bergen. Nadeel van polyester is dat er s'nachts condensvorming kan optreden doordat het tentdoek geen vocht opneemt.


Waarom een bijzettent kopen bij Tenten.nl

Bij Tenten.nl is het heel eenvoudig om je bijzettent te kopen. Bekijk ons assortiment en kies de juiste bijzettent. Je besteld je tent eenvoudig online en indien je voor 17:00 bestelt, zorgen wij ervoor dat je bijzettent de volgende werkdag wordt bezorgd. We bezorgen in heel Nederland en België. Boven de € 50 betaal je geen verzendkosten en indien je niet tevreden bent met je tent kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. Ten slotte staat onze klantenservice op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 klaar om je te helpen bij vragen of problemen.