Bijzettenten

47 artikel(en)

Bijzettenten

Bijzettenten zijn ideaal om bijvoorbeeld met uw grote tent of de caravan mee te nemen. Uw kinderen kunnen er bijvoorbeeld in slapen. Ze kenmerken zich door licht, compact en makkelijk op te zetten te zijn. Vroeger moest u voor een bijzettent meestal veel stokken en dergelijke meenemen, nu is dit niet meer nodig. Tegenwoordig zijn de meeste bijzettenten tunnel- koepel- of pop-up tenten.

Materiaal van bijzettenten

De meeste bijzettenten hebben een buitentent van polyester. Het voordeel van dit materiaal is dat het licht is en zeer snel droogt. Nadelen van polyester is dat het niet al te goed tegen UV-licht bestand is en ook niet al te lang mee gaat. Daarbij is polyester niet ademend.

    De wat duurdere tenten zijn dan ook gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. Dit zorgt ervoor dat de tent ademend wordt, beter tegen UV-licht bestand is en langer mee gaat. Alle negatieve punten van de goedkopere tenten worden dus ontnomen! Het duurt echter wel iets langer voordat de tent weer droog is.

    De duurste tenten zijn totaal van katoen. Dit materiaal is zeer ademend en ideaal tegen UV-licht. Het grootste nadeel van dit soort tenten is dat het lang duur voordat ze droog zijn. Wanneer u veel reist is een bijzettent die geheel uit katoen bestaat dus niet al te handig.

Bijzettent kopen bij Tentenplaza

Een tent kopen was nog nooit zo eenvoudig! Via tenten.nl kan u uw bijzettent uitzoeken en online bestellen. Wanneer u voor 17:00 uw bestelling doorgeeft, zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u thuis is! Als uw aankoopbedrag boven de 50 euro is, is dit verzenden bovendien helemaal gratis. Ook is het retourbeleid van Tentenplaza erg mild en kan u onze klantenservice elke werkdag bereiken voor kundig advies.