Pop up tenten

Een pop-up tent is perfect voor festivals of korte kampeervakanties. De tent is in een handomdraai op te zetten, zo kun je direct gaan genieten van jouw festival of vakantie.

Pop-up tenten

Pop-up tenten zijn populair en mogen natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Tenten.nl. Een pop-up tent is heel makkelijk op te zetten en letterlijk in een handomdraai klaar voor gebruik. Je haalt de tent uit de opbergzak en daarna vouwt hij zichzelf open. Haringen in de grond en jij kunt gaan genieten van het festival of je vakantie.


Het gemak van pop-up tenten

Het grootste gemak van een pop-up tent is het opzetgemak. Binnen een minuut is een pop-up tent klaar voor gebruik. Haal je tent uit de ronde opbergtas en de tent vouwt zichzelf uit. Haringen de grond in en je bent klaar. Daarnaast weegt een pop-up tent niet meer dan 2 kg en wordt hij geleverd in een ronde opbergzak. Ideaal om mee te nemen. Een pop-up tent opzetten is dus makkelijk, maar veel mensen vinden het opvouwen moeilijker. Een tip is dat de kunststof stokken in elkaar gevouwen moeten worden, vaak in de vorm van een acht. Daarna vouw je de tent dubbel tot hij weer een cirkelvorm heeft. We adviseren de handleiding goed door te nemen, want hierin wordt precies uitgelegd hoe je jouw pop-up tent kunt opvouwen.


Koop je pop-up tent bij Tenten.nl

De beste plaats om je pop-up tent te kopen is hier, op Tenten.nl. Wij hebben namelijk Easy Camp pop-up tenten en kunnen deze de volgende dag gratis bezorgen in heel Nederland en België. Bekijk ons assortiment en bestel je pop-up tent snel en eenvoudig online.