Tipi tenten

Tipi tenten zijn hip! Een tipi tent heeft de vorm van een wigwam en heeft slechts één tentstok in het midden van de tent. Ons assortiment bestaat uit tipi tenten van het Deense merk Easy Camp en een Intex tipi speeltent. Met een tipi tent fleur jij de festivalweide, het kampeerterrein en tuin zeker op!

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tipi tenten

Tipi tenten zijn mateloos populair, zowel als kinderspeeltent als kampeertent. Hier bij Tenten.nl verkopen we tipi tenten geschikt als kampeertent. Een tipi tent heeft de vorm van een wigwam en heeft slechts één tentstok in het midden van de tent. Met behulp van scheerlijnen wordt de tent stabiel. Door het gebruik van één tentstok in het midden van de tent kun je in een tipi tent rechtop staan.


Easy Camp tipi tenten

De Easy Camp tipi tenten maken deel uit van de Carnival collectie. Een collectie die gericht is op jonge kampeerders die op zoek zijn naar levenslustige en vrolijk uitstralende kampeerartikelen. De tipi tenten voldoen hier ruimschoots aan; ze zijn eenvoudig op te zetten, vrolijk gekleurd en hebben een karakteristiek design. Perfect voor festivals of korte kampeertochten.


Jouw tipi tent bestellen

Bij Tenten.nl kun je jouw tipi tent tegen een voordelige prijs bestellen en snel thuisbezorgd krijgen. Je kunt eventueel ook direct accessoires mee bestellen. De producten die je voor 17:00 via Tenten.nl bestelt, worden morgen al bij je geleverd. Heb je vragen over de tipi tenten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op via info@tenten.nl of bel ons op 085-1044334.