Strandtentjes

Ga je graag naar het strand en wil je een beschut plekje voor je kinderen, jezelf of je spullen? Bekijk dan eens ons assortiment strandtenten en parasols.

Strandtenten

Gemak dient de mens, zeker wanneer je een dagje naar het strand gaat. Met een pop-up strandtentje zit jij in no-time in de relaxmodus. Een pop-up strandtent zit in een ronde opbergtas met 2 handvatten en weegt slechts een kilo. zodat je hem eenvoudig kunt meenemen. Pluspunt twee is dat het tentje zichzelf uitvouwt zodra je de tent uit de tas haalt. Zet de tent vast met de scheerlijnen en je stranddag kan beginnen.


Assortiment strandtenten en parasols

Naast pop-up strandtenten heeft Tenten.nl zelf op te zetten strandtenten en strandparasols in het assortiment. Een strandtentje biedt bescherming tegen de zon, wind en lichte regen en biedt bovendien enige privacy. Ons assortiment bestaat uit eenvoudig op te zetten strandtenten van Easy Camp, Outwell en Highlander. Daarnaast hebben we strandparasols van Easy Camp in het assortiment. De strandparasol is een parasol en tentje in één. Je kunt de parasol op zetten als een gewone parasol, of hem neerleggen en er een tentje van maken door de zijpanelen en het grondzeil eraan te bevestigen.


Waarom je strandtentje of parasol bij Tenten.nl bestellen?

Onze strandtentjes en parasols hebben een mooi kleurtje, zijn eenvoudig op te zetten, wegen niet meer dan een paar kilo en worden geleverd in een handige draagtas. Bovendien bezorgen we je strandtent of parasol de volgende dag, mits je voor 17:00 besteld hebt (met uitzondering van zondag).