Tunneltenten

1 - 60 of 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tunneltenten

Tunneltenten zijn erg populair bij mensen die bijvoorbeeld met hun gezin op vakantie gaan. Deze zijn namelijk erg hoog en ruim van binnen, waardoor er makkelijk vier tot zes mensen in kunnen kamperen. Tevens zijn veel tunneltenten voorzien van systemen om de tent eenvoudiger op te zetten. Zo zit u niet te klooien met allerlei haringen die niet passen of touwen die te kort of te lang zijn. Sommige tunneltenten hebben tevens twee ingangen; dit kan erg handig zijn als één van de twee kanten geblokkeerd is. Voor de voordeligste tunneltenten moet u bij Tentenplaza zijn; lees hier meer!

Tunneltenten bij Tenten.nl!

Tenten.nl beschikt over tunneltenten van het merk Coleman. Coleman is een erg bekende naam in de outdoorwereld. Deze tenten zijn namelijk van zeer goede kwaliteit én voordelig geprijsd. Hier komt bij dat Tenten.nl de prijzen zo laag mogelijk houdt, zodat u kunt profiteren van dubbel voordeel! Onze voorraad is zeer groot, dus u hoeft nooit lang te wachten op uw tunneltent. Tel hier onze snelle bezorgservice bij op (die zelfs op zaterdag langskomt!) en u heeft uw tent voor een lage prijs vaak de volgende werkdag al in huis!

Wat is het voordeel van een tunneltent?

Zoals gezegd zijn tunneltenten vooral heel geschikt voor gezinnen of andere groepen die met elkaar in één tent willen kamperen. Tunneltenten zijn vaak gemaakt voor 4 personen of zelfs meer. Bovendien zijn deze tenten hoog zodat u niet vaak hoeft te bukken. Kortom, dit is dé ideale tent voor een ontspannen kampeervakantie! Dit komt deels doordat de meeste van onze tunneltenten over een systeem beschikken dat het opzetten gemakkelijk maakt. U denkt misschien ‘maar die tunneltenten zijn vast hartstikke duur als ze zoveel kunnen’. Dit is echter niet waar; wij van tenten.nl houden onze prijzen altijd scherp! Bovendien hoeft u boven de 50 euro geen verzendkosten te betalen, waardoor u nog meer bespaart. Bestel dus snel!