Tunneltenten

Ga je kamperen en wil je graag een tent waarin je bijna overal kunt staan? Bekijk dan eens ons assortiment tunneltenten. Ons assortiment bestaat uit tunneltenten van Easy Camp, Outwell, Highlander, Coleman en Robens. Stuk voor stuk kwaliteitstenten die door de karakteristieke tunnelvorm veel ruimte bieden. Het opzetten van een tunneltent wordt steeds eenvoudiger. We hebben nu namelijk ook tenten waarvan je de buizen kunt opblazen.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tunneltenten

Tunneltenten zijn erg populair bij mensen die bijvoorbeeld met hun gezin op vakantie gaan. Deze zijn namelijk erg hoog en ruim van binnen, waardoor er makkelijk vier tot zes mensen in kunnen kamperen. Tevens zijn veel tunneltenten voorzien van systemen om de tent eenvoudiger op te zetten. Zo zit je niet te klooien met allerlei haringen die niet passen of touwen die te kort of te lang zijn. Sommige tunneltenten hebben tevens twee ingangen; dit kan erg handig zijn als één van de twee kanten geblokkeerd is. Voor de voordeligste tunneltenten moet je bij Tenten.nl zijn; lees hier meer!


Tunneltenten bij Tenten.nl!

Tenten.nl beschikt over tunneltenten van het merk Coleman, Outwell en Easy Camp. Coleman is een erg bekende naam in de outdoorwereld. Deze tenten zijn namelijk van zeer goede kwaliteit én voordelig geprijsd. Hier komt bij dat Tenten.nl de prijzen zo laag mogelijk houdt, zodat je kunt profiteren van dubbel voordeel! Onze voorraad is zeer groot, dus je hoeft nooit lang te wachten op jou tunneltent. Tel hier onze snelle bezorgservice bij op (die zelfs op zaterdag langskomt!) en je hebt je tent voor een lage prijs vaak de volgende werkdag al in huis!


Wat is het voordeel van een tunneltent?

Zoals gezegd zijn tunneltenten vooral heel geschikt voor gezinnen of andere groepen die met elkaar in één tent willen kamperen. Tunneltenten zijn vaak gemaakt voor 4 personen of zelfs meer. Bovendien zijn deze tenten hoog zodat je niet vaak hoeft te bukken. Kortom, dit is dé ideale tent voor een ontspannen kampeervakantie! Dit komt deels doordat de meeste van onze tunneltenten over een systeem beschikken dat het opzetten gemakkelijk maakt. Je denkt misschien ‘maar die tunneltenten zijn vast hartstikke duur als ze zoveel kunnen’. Dit is echter niet waar; wij van Tenten.nl houden onze prijzen altijd scherp! Bovendien betaal je boven de 50 euro geen verzendkosten, waardoor je nog meer bespaart. Bestel dus snel!