Highlander Tenten

Hieronder vindt je ons assortiment Highlander Outdoor tenten. Dat is een stevig staaltje outdoor expertise uit de Schotse hooglanden. Al sinds 1985 een gevestigd merk in Schotland, het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Op het gebied van tenten blijft Highlander innoveren om telkens aan de laatste wens van haar trouwe klant te voldoen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Highlander Tenten

Het bedrijf Highlander werd in 1985 in Edinburgh opgericht. Het doel van het bedrijf was dat elk product zijn taak uitzonderlijk goed moest kunnen vervullen, zo ook de outdoor tenten. De tenten van Highlander zijn dan ook ontworpen om zo lang en goed mogelijk mee te gaan. Betrouwbaarheid, kwaliteit, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en de overtuiging dat het beste niet automatisch duur hoeft te zijn vormen de bedrijfsgeest van Highlander.


Outdoor tenten van Highlander

Highlander levert veel verschillende soorten producten in de outdoor branche, zo ook tenten. Momenteel bestaat het assortiment van Highlander uit drie verschillende soorten tenten:

De Aeolus tenten met airpole technologie. Dit is een tent die binnen vijf minuten op te zetten is en waar het hele gezin in kan slapen (4 personen). De tent is ruim twee meter hoog dus je kunt er zeker in staan. ‘Airpole’ staat voor de manier waarop de tent opgezet wordt (een systeem met bepaalde stokken). De binnenkant van de tent bestaat uit ademend polyester. Dit is de meest bekende tentlijn van Highlander.

Daarnaast levert Highlander ook enkele tunneltenten waarmee de hele familie op outdoorvakantie kan. Deze tenten beschikken meestal over een soort kleine “woonkamer”. Ook kun je voor een lichtgewicht outdoor tent bij dit merk aan je trekken komen. Er is korte tijd geleden een nieuw soort tent uitgebracht door Highlander die ideaal is om mee te backpacken.


Je Highlander tent via Tenten.nl

Bij tenten.nl kun je verschillende soorten tenten kopen. Zo zijn er ook verschillende tenten van het merk Highlander in deze webshop te vinden. Wanneer je de juiste tent gevonden hebt, kun je deze eenvoudig en veilig bestellen. De tent zal - indien je voor 17:00 besteld heeft - de volgende dag al in huis zijn. Voor bestellingen boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten en onze klantenservice is elke werkdag telefonisch bereikbaar!