Vis-a-Vis tenten

Vis-a-vis tenten zijn tenten met twee slaapcabines tegenover elkaar met een leefgedeelte ertussen. Dit maakt deze type tenten perfect voor vakanties met het gezin of vrienden.

Vis-a-vis tenten

Tenten met in het midden een leefgedeelte en aan beide uiteinden een slaapcompartiment worden vis-a-vis tenten genoemd. Doordat de slaapgedeeltes zich tegenover elkaar bevinden heb je een beetje privacy en daarmee is een vis-a-vis tent tent ideaal voor een vakantie met vrienden of familievakanties.


Assortiment vis-a-vis tenten bij Tenten.nl

Via Tenten.nl verkopen we vis-a-vis tenten van de merken Coleman, Easy Camp, Outwell en Pavillo. Stuk voor stuk merken die hun naam hebben waargemaakt in de outdoor branche. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit polyester tenten die plaats bieden aan 4- of 6 personen. Met de filteropties aan de linkerkant kun je een selectie maken op basis van grootte, prijs, merk, kleur, gewicht, waterkolom, stahoogte en het aantal ruimtes.


Een Vis-a-vis tent bestellen

Tenten.nl is de beste plek voor je om een vis-a-vis tent te bestellen. Wij staan namelijk garant voor lage prijzen, deskundig advies en snelle levering. We kopen onze vis-a-vis tenten rechtstreeks bij de leverancier, waardoor we een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij een bestelling boven de € 50. Snelle levering betekent dat indien je voor 17:00 bestelt je tent de volgende werkdag wordt geleverd.


Vragen over een vis-a-vis tent

Heb je vragen over een vis-a-vis tent of over een van onze andere producten, dan kun je altijd bij ons terecht. Op onze pagina met veelgestelde vragen

proberen we zoveel mogelijk antwoorden te geven op de meest voorkomende vragen. Geen antwoord gevonden op je vraag of heb je liever rechtstreeks contact met één van onze medewerkers bel of mail dan gerust! Ons team is bereikbaar van maandag tot vrijdag via 085-1044334 of info@tenten.nl. We streven ernaar om mails binnen 24 uur te behandelen.