Outwell tenten

Hieronder vindt je ons assortiment Outwell tenten. Outwell is onderdeel van Oase Outdoors, de Deense expert op het gebied van outdoorproducten. De tenten worden net als de andere producten geproduceerd met oog voor innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design. Een Outwell tent is een echt kwaliteitsproduct!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Outwell tenten informatie

Op tentengebied is Outwell een bekende naam. Sinds de oprichting in 1995 heeft het Deense Outwell een eigen positie in het hogere segement tenten. Outwell tenten zijn voorzien van verschillende features waarvan een aantal gepatenteerd zijn. Andere zijn standaard geworden in de kampeermerken zoals scheerlijnen en grond tapijten. Nieuwste feature is de opblaasbare tent, een tent waarvan het frame opgeblazen kan worden. Outwell staat bekend om zijn volledige lijn innovatieve tenten om zo de best mogelijke ervaring in het buitenleven te bieden.


Verschillende soorten Outwell tenten

Het aanbod van Outwell bestaat uit tenten, opblaasbare tenten, tunneltenten, strandtenten, vooraanbouwen en kampeerbenodigheden. De tenten zijn onderverdeeld in 12 verschillende collecties elk met hun eigen kenmerken. Zo is er de Smart Air Polyester collectie die ontworpen is om luxe te kunnen kamperen met oog voor gebruiksvriendelijkheid. De tenten zijn verpakt in een trolleytas op wieltjes, zijn opblaasbaar en hebben een Night Sky-plafond en Thermo-reflectieve Coating. Het frame van de Smart Air Polyester tenten is opblaasbaar.

De Air Polyester Tenten collectie bestaat uit opblaasbare tenten van polyester. Ze zijn praktisch en comfortabel ingericht en verkrijgbaar in diverse maten en ontwerpen. Een collectie voor kamperen met het gezin zonder gedoe, altijd en overal.

De kampeerfavoriet is nog altijd de Premium Tenten Collectie. Polyester tenten met palen die Outwell al 20 jaar lang produceert. Deze tenten staan bekend om de hoogwaardige Royal Master Bedrooms met Night Sky-plafonds en Thermo-reflective Coating, volledige gazen deuren, getinte vensters en afgedicht grondsysteem. Verpakt in een trolleytas op wieltjes maakt deze collectie immens populair.

Daarnaast heeft het merk diverse vooraanbouwen,strandtentjes en een ruim assortiment kampeerbenodigheden zoals haspels, verlengkabels, grondzeilen, tenttapijt, koeltassen, koelelementen en windschermen. Hiermee maak je jouw kampeeruitrusting compleet.


Outwell tenten bij Tenten.nl

Natuurlijk zijn tenten van het merk Outwell bij diverse winkels en webshops te koop. Waarom zou je dan toch voor deze Tenten.nl moeten kiezen?
- Wij leveren tenten van Outwell voor zeer scherpe prijzen
- De producten zijn (bijna) altijd op voorraad en snel leverbaar
- Geen verzendkosten en ook zaterdaglevering
- 14 dagen zichttermijn
- Goed bereikbare klantenservice