Coleman Vespucci 4 tent

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
2000038916
€ 459,99

De Coleman Vespucci 4 tent is erg geschikt voor gebruik op de camping. De tent heeft een ruim leefgedeelte en 4 slaapplaatsen. Door de stahoogte van 2 meter voelt de tent ruim en comfortabel aan. De Coleman Vespucci 4 tent is snel en eenvoudig op te zetten en heeft vele extra's zoals een uitneembaar grondzeil en een dubbele ingang.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Indeling Coleman Vespucci 4

De Coleman Vespucci 4 is een ideale tent voor op de camping. De tent is eenvoudig en snel op te zetten. De hoogte is 2 meter, een prima stahoogte. De tent bestaat uit een grote slaapcabine en een leefgedeelte. Dit leefgedeelte is groot genoeg om een eettafel en 4 stoelen te plaatsen.

Het slaapgedeelte van de tent bevat een koepel. Hierdoor geniet u van een optimale stahoogte en veel ruimte in de slaapcabine. De slaapcabine bevat tussenschotten voor extra privacy. Er is ruimte voor 4 slaapplaatsen in de Vespucci 4 tent. 

Om water en zoveel mogelijk andere invloeden van buitenaf tegen te houden heeft de Coleman Vespucci 4 een grondzeil met een verhoogde rand. Het grondzeil is uitneembaar en makkelijk in gebruik. Groot voordeel hiervan is dat de vloer altijd eenvoudig schoon te maken is en insecten minder snel in de tent komen.

Voordelen van de Coleman Vespucci 4 tent:
- De tent heeft een dubbele ingang. Eén aan de zijkant en één frontaal
- Het grondzeil is los uit te nemen en makkelijk op te bergen
- Er zijn meerdere ventilatiemogelijkheden in de tent
- Inclusief een handige draagtas

 

WeatherTec™ System

WeatherTec™ System
De Coleman Vespucci 4 tent is uitgerust met het WeatherTec™ System. Dit systeem is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en verbeterd. Met de laatste technologie beschermt de WeatherTec™ u tegen diverse weersomstandigheden en kunt u comfortabel en droog overnachten. De Coleman Vespucci 4 heeft bijvoorbeeld waterdichte gemonteerde naden.

UV Guard

UV Guard
Het materiaal tentdoek is zo ontworpen dat deze bescherming biedt tegen UV straling. Dit is tweeledig: UV straling zorgt ervoor dat het tentdoek niet beschadigt of verkleurt door de zon. Het tweede voordeel is dat het tentdoek de UV straling tegenhoudt zodat deze niet in de tent komt. 

Brandwerend materiaal

Brandwerend materiaal
De Coleman Vespucci 4 is uitgevoerd in materiaal dat niet direct vlam vat bij brandgevaar, maar zelfdovend werkt, zodat u in geval van nood uit de tent kunt ontsnappen.

Specificaties
Meer informatie
SKU2000038916
Materiaal product100% polyester
MerkColeman
ModelVespucci 4
KleurGroen
Capaciteit4 personen
Afmetingen (LxBxH)480 x 300 x 200 cm
Afmeting buitentent480 x 300 x 200 cm
Afmeting binnentent210 x 280 x 190 cm
Afmeting slaapcabine210 x 140 x 190 cm (2x)
Stahoogte200 cm
Materiaal tentdoek100% polyester met PU-coating
Materiaal binnentent100% ademend polyester
GrondzeilPolyetheen
TentstokkenStaal, fiberglas
Pakmaat72 x 30 x 30 cm
Garantie2 jaar
Reviews