Easy Camp tenten

1 - 60 of 90

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Easy Camp tenten

De tenten van het merk Easy Camp zijn vooral bij jonge kampeerders of festivalgangers erg in trek. De tenten zijn namelijk erg eenvoudig op te zetten en niet al te duur. Ideaal dus voor mensen die voor het eerst gaan kamperen of niet verwachten de tent regelmatig te zullen gebruiken. Via deze webshop kan u tegen een lage prijs uw Easy Camp tent morgen al in huis hebben!

Wat voor tenten heeft het merk Easy Camp?

Easy Camp staat voor duurzaamheid, gebruiksgemak en ‘waar voor je geld’. Het bedrijf is opgericht om sterke concurrentie te bieden aan de veelal dure merken. De tenten zijn dan ook goedkoper, maar bieden toch kwaliteit tegen een redelijke prijs. Van het merk Easy Camp zijn onder andere koepel- en tunneltenten te koop.

Wanneer u lang gaat kamperen en op zoek bent naar een volwaardige tent, kan u misschien beter voor een ander merk kiezen. De tenten van Easy Camp zijn namelijk een prima keus binnen de prijsklasse, maar voor mensen met wat meer eisen zijn de tenten niet altijd even geschikt. Op deze website kan u verschillende Easy Camp kopen. Lees hieronder de voordelen van een tent via Tentenplaza kopen.

Uw tent via Tentenplaza

Het kan erg voordelig zijn om uw tent online te kopen. Vooral het verschil in prijs zal u erg blij maken. Webshops hoeven namelijk niet een dure locatie en overbodig personeel te betalen. Maar waarom zou u uw tent dan via tenten.nl en niet bij een andere webshop moeten kopen? Heel eenvoudig:
- Boven de 50 euro betaalt u geen verzendkosten
- Snelle levering: voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis (ook op zaterdag)
- Onze producten zijn ruim op voorraad
- Wij hebben een soepel retourbeleid en onze klantenservice is goed bereikbaar