Kookapparatuur

Hier vind je diverse artikelen om je kampeeruitrusting compleet te maken. Zo verkopen we de opvouwbare collectie van Easy Camp, bestek en Coleman thermosflessen zodat jij onderweg of op vakantie een lekker warm bakje koffie of thee kunt drinken

Kookapparatuur

Op de camping kun je ook een heerlijke maaltijd op tafel toveren. Op vakantie dient gemak de mens en daarom heeft Tenten.nl voor iedere kampeerder praktische artikelen. Met de Easy Camp vuurmaker kun je altijd en overal vuur maken. Klaar met koken? Met het Outwell Ragley picknick bestek en de Easy Camp kommen serveer jij het eten in stijl! De Easy Camp kommen zijn bovendien opvouwbaar, handig wanneer je weinig ruimte hebt!


Na afloop kun jij met de vuile vaat naar het afwashok. Met de opvouwbare afwasteil met draaghengels neem je de afwas makkelijk mee en heb je direct een afwasteil mee. Geniet vervolgens van een warm bakje koffie of thee met de Coleman thermosfles.


Kookapparatuur kopen

Alle kampeerbenodigdheden in één keer bestellen en bezorgd krijgen? Koop je tent en accessoires dan bij Tenten.nl. Via deze website kun je naast je tent ook haringen, tenttapijt, kampeerstoelen, koelboxen, koeltassen en kookapparatuur bestellen. Bij Tenten.nl bestel je via een (SSL) beveiligde verbinding, je kunt hierdoor snel en veilig betalen. Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van € 50 of meer. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 geplaatst en betaald worden verzenden wij dezelfde dag. Dit betekent dat jij je tent en accessoires de volgende dag in huis hebt.