Tenttapijt

Ben je op zoek naar een tapijt of grondzeil? Bekijk dan eens onderstaand assortiment tenttapijten en grondzeilen van Tenten.nl. We verkopen tenttapijt van de merken Outwell en Easy Camp en grondzeilen van Outwell.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tenttapijten en grondzeilen

Grondzeilen en tenttapijten zorgen voor extra isolatie en comfort in je tent. Een grondzeil beschermt de bodem van je tent en houdt de onderkant schoon en droog. Bovendien zorgt het voor een isolerende laag. Met een tenttapijt zorg je voor een zachte ondergrond en voorkom je schimmelvorming. Bijkomende voordelen zijn dat je tent er met een tenttapijt mooi uitziet en het geluiddempend werkt.


Outwell tenttapijten en grondzeilen

Outwell is onderdeel van het Deense familiebedrijf Oase Outdoors en is dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan voorop. De Outwell tenttapijten zorgen voor onmiddellijke warmte en comfort in je tent. Je kunt zonder problemen met de kinderen op de vloer spelen of je schoenen uitdoen. Met een Outwell tenttapijt of grondzeil, kies je voor een kwaliteitsproduct!


Koop je grondzeil en tenttapijt bij Tenten.nl!

Via Tenten.nl bestel je voordelig en snel. We kopen de grondzeilen en tapijten rechtstreeks bij de fabrikant in waardoor we scherpe prijzen kunnen aanbieden. Bovendien betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van € 50 of meer. Je bestelt via een (SSL) beveiligde verbinding, hierdoor kun je snel en veilig betalen. Indien je op werkdagen voor 17:00 besteld en betaalt leveren wij je grondzeil en/of tapijt de volgende dag.