Rode tenten

Loop jij altijd te zoeken naar je tent op de camping of festivalweide? Dan is een rode tent dé oplossing voor jou! Met een rode tent kies je voor een opvallend gekleurde tent die je snel zult zien staan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rode tenten

Rode tenten zie je niet zo vaak en dat maakt deze tenten ook zo geschikt voor mensen die altijd lopen te zoeken naar hun tent. Jouw rood gekleurde tent zal namelijk opvallen tussen alle andere tenten op de festivalweide of camping.


Welke rode tenten hebben wij in het assortiment?

Het assortiment rode tenten bestaat uit koepeltenten van de merken Highlander en Pavillo. Twee kwaliteitsmerken uit de outdoorwereld. De tenten zijn gemaakt van polyester en zijn geschikt voor 2 tot 3 personen. Deze tenten zijn perfect voor festivals of een korte kampeervakantie met motor of fiets.


Rode tenten koop je bij Tenten.nl

Hier op de website van dé expert op het gebied van tenten en tentaccessoires vindt je ook rode tenten. We kopen de tenten direct bij de fabrikanten in, zodat we ze tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. We leveren de rode tenten vanuit ons magazijn in Krabbendijke. Hierdoor kunnen we jouw tent de volgende werkdag (ook op zaterdag) laten bezorgen. Naast scherpe prijzen betaal je geen verzendkosten bij een bestelwaarde vanaf € 50. Onder de € 50 betaal je € 5,95 verzendkosten. We staan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 voor je klaar om je te helpen bij vragen of problemen.