Coleman Bering 4 Tent

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
2000019535
Speciale prijs € 260,58 Normale prijs € 329,99

De Coleman Bering 4 is een ruime en comfortabele tent. De tent heeft 2 x 2 slaapplaatsen met het leefgedeelte in het midden. Het leefgedeelte is voorzien van een grondzeil met opstaande randen.

De tent is eenvoudig op te zetten. De tentstokken zijn in kleuren gemarkeerd zodat zelfs een beginnende kampeerder geen moeite zal hebben met het opzetten. Haringen en een handige draagtas worden meegeleverd.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Indeling Coleman Bering 4

Ruimte en uitstekende ventilatie. Dat zijn de twee kenmerken van de Coleman Bearing tenten. Met deze hoogwaardige polyester tent doet Coleman haar naam weer eer aan. De indeling is vis-a-vis. Dat wil zeggen dat aan beide zijkanten van de tent de slaapgedeelten zijn. Het leefgedeelte bevind zich in het midden.

Om de Coleman Bering 4 tent leefbaar te houden is deze voorzien van een grondzeil met opstaande randen. De tent is daardoor eenvoudig schoon te maken. Ook voorkomt het dat water de tent inloopt. De tent is voorzien van diverse ventilatiemethoden. Allereerst is de binnenzijde van de tent gefabriceerd van ademend polyester. Daarnaast zijn er een aantal ventilatie openingen in de buitentent.

Het slaapgedeelte van de tent bevat een twee los functionerende slaapcabines. U geniet een optimale stahoogte en veel ruimte in de slaapcabine. Door de losse slaapcabines is de privacy tijdens uw nachtrust waarborgt. Er is ruimte voor 4 slaapplaatsen in de Bering 4 tent.

 

Voordelen van de Coleman Bering 4 tent: 

- De tent heeft een ruime ingang aan de zijkant; 
- Er zijn meerdere ventilatiemogelijkheden in de tent;
- De twee slaapcabines worden gescheiden door de leefruimte;
- De tent heeft een prima stahoogte van ruim 2 meter;
- De Bering 4 tent wordt geleverd met haringen en een handige draagtas

 

WeatherTec™ System

WeatherTec™ System
De Coleman Bering 4 tent is uitgerust met het WeatherTec™ System. Dit systeem is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en verbeterd. Met de laatste technologie beschermt de WeatherTec™ u tegen diverse weersomstandigheden en kunt u comfortabel en droog overnachten. De Coleman Bering 4 heeft bijvoorbeeld waterdichte gemonteerde naden.

 

Easy Set Up System

Easy Set Up System
Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het opzetten van uw tent. Het Easy Set Up systeem belooft dat u zeer eenvoudig en in korte tijd uw tent kunt opzetten.

 

UV Guard

UV Guard
Het materiaal tentdoek is zo ontworpen dat deze bescherming biedt tegen UV straling. Dit is tweeledig: UV straling zorgt ervoor dat het tentdoek niet beschadigt of verkleurt door de zon. Het tweede voordeel is dat het tentdoek de UV straling tegenhoudt zodat deze niet in de tent komt. 

 

Brandwerend materiaal

Brandwerend materiaal
De Coleman Bering 4 is uitgevoerd in materiaal dat niet direct vlam vat bij brandgevaar, maar zelfdovend werkt, zodat u in geval van nood uit de tent kunt ontsnappen.

 

 kunstglasvezel tentstokken

Kunstglasvezel tentstokken
De Coleman Bering 4 is voorzien van glasvezel tentstokken. Deze tentstokken bieden een stevige en bestendige tentcontstructie. Ideaal materiaal voor grote tenten die vragen om een sterk frame.

 

waterkolom

Waterkolom
De waterkolom geeft een meting van de waterbestendigheid van de tent. Het buitenmateriaal van de Coleman Bering 4 tent heeft een waterkolom van 3000mm. Hoe hoger de waarde, hoe beter bestand de tent tegen water is. Een tent mag waterbestendig genoemd worden bij een waarde vanaf 1500 mm.

 

 wind en regen

Wind en regen getest
Coleman biedt tenten waarbij de focus ligt op comfort, gemak en prestatie. Hierbij spelen deskundigheid, innovatie en hoogwaardige materialen een grote rol. Alle Coleman tenten worden getest op wind en regen en zijn daarbij bestand tegen weersinvloeden.

 

 wind en regen

Kabel openingen
De tent is voorzien van kleine openingen waar kabels doorheen gelegd kunnen worden. Ideaal als (kleine) elektrische apparatuur in de tent staat maar het stroompunt buiten de tent ligt. Leg de kabels eenvoudig door de openingen en sluit ze aan op een verdeelstekker of het stroompunt.

Specificaties
Meer informatie
SKU2000019535
Kleur van het productGroen
Tenten op merkColeman
ModelBering 4
KleurGroen
Capaciteit4 personen
Gewicht12,2 kilogram
Afmetingen (LxBxH)480 x 230 x 205 centimeter
Afmeting slaapcabine140 x 210 centimeter
Stahoogte205 centimeter
Materiaal tentdoekPolyester
Materiaal binnententAdemend polyester
GrondzeilInclusief.
TentstokkenGlasvezel
Pakmaat59x26x24centimeter
Garantie2 jaar
Reviews