Easy Camp TSA cijferslot

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
680152
Speciale prijs € 7,50 Normale prijs € 9,69

Met dit cijferslot houdt u uw bagage achter slot en grendel. Ideaal om uw tas, koffer of kluisje af te sluiten en zo uw spullen te beschermen. Dit slot heeft een TSA keurmerk, een absolute musthave wanneer u naar Amerika reist. Veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS kunnen een TSA-slot met een loper openen en sluiten, en hoeven zo dus niets open te breken.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Een slot om uw tas of koffer af te sluiten is voor elke reiziger handig. U kunt hiermee de inhoud van uw tas of koffer beschermen, ook als u deze zelf niet in de gaten kunt houden. Eenmaal op uw bestemming aangekomen is het ook handig om bijvoorbeeld een kluisje met uw waardevolle spullen af te sluiten. Het slot is gemaakt van zeer bestendig materiaal wat moeilijk open te breken is, en dankzij de 3 cijfers heeft u 1000 opties voor een persoonlijke code.

Zeker wanneer u naar Amerika reist is het aan te raden om een TSA-slot te gebruiken. De TSA gaat over de veiligheid van reizigers en de bagage op vliegvelden in de VS. Wanneer u naar Amerika vliegt kan het zijn dat uw tas of koffer door medewerkers van de TSA wordt geopend om deze te controleren. Wanneer er dan een slot op zit wordt dit vaak geforceerd. Een TSA-slot is echter door de douane te openen en te sluiten is met een loper. Zo kunnen zij uw bagage controleren zonder schade toe te brengen aan uw tas, koffer of slot!


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp® is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle reis- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp® kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de reisaccessoires te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp® niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU680152
Kleur van het productZwart
Tenten op merkEasy Camp
ModelTSA Secure Lock
KleurZwart
Afmetingen (LxBxH)7 x 3 cm
Gewicht35 gram
Garantie2 jaar
Reviews