Easy Camp TSA Kofferband

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
680151
€ 14,65

Met deze verstelbare kofferband kunt u uw koffer veilig afsluiten. De zwarte riem voorzien van een cijferslot voorkomt dat uw koffer zomaar kan open springen.

De kofferband heeft een TSA keurmerk, een absolute musthave wanneer u naar Amerika reist. Veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS kunnen een TSA-slot met een loper openen en sluiten en hoeven uw bagage dus niet open te breken.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Zeker wanneer u naar Amerika reist is het aan te raden om een TSA-slot te gebruiken. De TSA gaat over de veiligheid van reizigers en de bagage op vliegvelden in de VS. Wanneer u naar Amerika vliegt kan het zijn dat uw tas of koffer door medewerkers van de TSA wordt geopend om deze te controleren. Wanneer er dan een slot op zit wordt dit vaak geforceerd. Een TSA-slot is echter door de douane te openen en te sluiten met een loper. Zo kunnen zij uw bagage controleren zonder schade toe te brengen aan uw tas, koffer of slot!

Over Easy Camp

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Dit bedrijf staat bekend om haar innovatieve kampeeroplossingen. Hierbij is de passie voor het buitenleven de grootste inspiratie. De designs en producties worden op het hoogste niveau geleverd. Toonaangevend binnen Europa voor alle buitenleven benodigdheden.

Specificaties
Meer informatie
SKU680151
Tenten op merkEasy Camp
ModelTSA-gecertificeerde kofferband
KleurZwart
Afmetingen (LxBxH)195 x 6,5 centiemter
Gewicht146 gram
Garantie2 jaar
Reviews