Easy Camp Palmdale 600 Lux tent

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
120372
Aanbiedingsprijs € 456,66 Normale prijs € 589,95

De Easy Camp Palmdale 600 Lux is de perfecte familietent: ruim, licht en met allerlei praktische extra's. De slaapcabine biedt plaats aan 6 personen en is op te delen in twee aparte ruimtes. Het zeer ruime leefgedeelte heeft veel lichtinval door de grote vensters, en kan in tweeën worden gedeeld door een open te ritsen scheidingswand.

Productinformatie

De Easy Camp Palmdale 600 Lux bestaat uit drie zones met veel flexibiliteit. Het voorste deel van de voortent is de 'natte zone', met een uitneembaar grondzeil dat makkelijk schoon te maken is. Perfect voor strandspullen, modderschoenen of om in te koken. Het tweede gedeelte van de voortent is af te sluiten met een deur van insecten-werend gaas en heeft in ingenaaid grondzeil dat tocht, vuil en beestjes buiten houdt. Dit tweede gedeelte is daarom ideaal om te eten, lekker te zitten of bagage neer te zetten.

De binnentent is groot genoeg voor 6 slaapplekken en is door het dichtritsen van de scheidingswand te verdelen in twee aparte slaapcabines. In de deuren zit insectengaas zodat de slaapruimten goed geventileerd blijven. Achterin de tent en boven de vensters in de voortent zitten tevens verschillende ventilatieopeningen om de hele tent te voorzien van een goede luchtcirculatie.


Voordelen van de Easy Camp Palmdale 600 Lux tent:

Easy Camp - stahoogteStahoogte
Met een hoogte van 200 cm is deze tent binnenin hoog genoeg om rechtop te staan. Deze stahoogte maakt de tent extra ruim en je kampeerervaring extra comfortabel.


Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 3000 mm

Het tentdoek is gemaakt van polyester met een PU coating. De waterkolom geeft aan hoeveel mm water er per cm² op het doek kan staan voordat het doorlekt. Een waterkolom van 3000 mm betekent dat de tent waterdicht is, zelfs bij zware regenbuien.


Easy Camp - Flexibel frameFlexibel frame

De tentstokken zijn gemaakt van glasvezel en vormen samen een flexibel frame. Hierdoor is de tent stevig en goed bestand tegen de wind.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - ingenaaid grondzeilIngenaaid grondzeil

Het grondzeil van de voortent zit vastgenaaid aan de buitentent en de zijranden staan omhoog. Dit houdt insecten, vuil en water uit de tent.


Easy Camp - lantaarnpuntLantaarnpunt

Aan het dak van de slaapcabine zit een bevestigingspunt voor een elektrische lantaarn.


Easy Camp - anti-insectengaasAnti-insectengaas

Alle ventilatieopeningen en delen van de deuren zijn bekleed met anti-insectengaas, zodat frisse lucht naar binnen kan zonder dat er allerlei muggen en beestjes naar binnen vliegen of kruipen.


Outwell - kabelingangKabelingang

De tent heeft een dicht te ritsen ingang waardoor de hoofdstroomkabel veilig de tent binnen kan komen.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU120372
Materiaal product185T polyester met PU coating. Brandvertragend, 100% polyester
MerkEasy Camp
ModelPalmdale 600 Lux
KleurGroen, grijs
Capaciteit6 personen
Gewicht21,2 kg
Afmetingen (LxBxH)720 x 350 x 210 cm
Afmeting buitentent720 x 350 x 210 cm
Afmeting binnentent210 x 330 x 200 cm
Afmeting slaapcabine210 x 165 x 200 cm (2x)
Stahoogte210 cm
Materiaal tentdoek185T polyester met PU coating. Brandvertragend, 100% polyester
Materiaal binnententAdemend 100% polyester
Grondzeil100% polyethyleen
TentstokkenØ 12,7 mm. glasvezel
Pakmaat75x35cm
Garantie2 jaar
Reviews