Easy Camp Shore windscherm

Bezig met laden...
Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
120435
€ 34,95

Met een afmeting van 4,80 cm is de Easy Camp Shore groot genoeg om het het hele gezin uit de wind te zitten. De stalen tentstokken en scheerlijnen zorgen ervoor dat dit windscherm wel tegen een stootje of windvlaag kan. Het Easy Camp Shore windscherm is erg geschikt voor gebruik op het strand, maar kan uiteraard overal gebruikt worden waar beschutting nodig is.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie


Beschermt tegen zon en wind


Het Easy Camp Shore windscherm is 4,80 cm breed en voorzien van 4 stalen stokken die in de grond bevestigd kunnen worden. Daarnaast hebben beide uiteinden twee scheerlijnen die het windscherm nog stabieler maken. Er wordt een handige draagtas meegeleverd waarin het windscherm eenvoudig op te bergen en te vervoeren is.

 UV bescherming


Het Easy Camp Shore windscherm biedt perfecte zonbescherming dankzij de UV filter in het doek. Het windscherm heeft een beschermingsfactor van +50 en houdt zo de schadelijke zonnestralen tegen. Dankzij deze UV bescherming is voor het windscherm een perfecte plek om kleine kinderen eventjes in de schaduw te laten zitten of jezelf tegen verbranding te beschermen.

UV bescherming

Easy Camp Summer Range


Easy Camp Summer Range


Het Shore windscherm is onderdeel van de Easy Camp Summer Range. Deze serie bestaat uit strandtenten en windschermen, allemaal ontworpen om bescherming, beschutting en privacy te bieden. Gebruik ze op het strand, in de tuin, tijdens een picknick of waar je maar wilt, dankzij de compacte pakmaat, het lichte gewicht en opzetsnelheid kun je ze overal mee naar toe nemen!

Specificaties
Meer informatie
SKU120435
Tenten op merkEasy Camp
ModelShore
Gewicht1 kg
Afmetingen (LxBxH)480 x 82 cm
Materiaal tentdoek TNT non-woven 100 % polyester
TentstokkenStaal, 16 mm
Pakmaat111 x 10 cm
Garantie2 jaar
Reviews