Easy Camp Nightshade Tipi tent

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
120261
€ 99,95

De Easy Camp Dayhaven is een hippe tipi tent met een stijlvol design. De tent is groot genoeg voor maximaal 4 en ideaal voor kampeertrips en festivals. Lekker ruim, makkelijk op te zetten en een echte eyecatcher op de camping!

Op voorraad
Productinformatie

Indeling Tipi

De Nightshade Tipi tent uit de Carnival serie van Easy Camp is een opvallend model. Een beetje retro gemixt met de trends van nu. De tipi tent heeft een zeshoekig grondzeil, één tentstok en meerdere scheerlijnen voor extra stabiliteit. Bovenin de tent zit een ventilatieopening voor een goede luchtcirculatie binnenin. De opening wordt beschermt door een afdakje en kan dus niet inregenen. De tipi tent behoudt zijn vorm dankzij een interne hoepel en vier scheerlijnen. Door dat de Easy Camp Nightshade tent slechts één tentstok heeft is deze zeer gemakkelijk op te zetten.

De tipi tenten zijn gemaakt van tentdoek met een PU coating en hebben een waterkolom van 1500 mm. De waterkolom van een tent geeft de waterbestendigheid aan, hoeveel regen een tent aankan voordat het tentdoek om sommige plaatsen water doorlaat. Kort gezegd betekent een waterkolom van 1500 mm dat de tent slechts tegen hele lichte regenbuien kan.


Voordelen van de Easy Camp Nightshade tent:

Easy Camp - stahoogteStahoogte
Met een hoogte van 205 cm is deze tent binnenin hoog genoeg om rechtop te staan. Deze stahoogte maakt de tent extra ruim en je kampeerervaring extra comfortabel.


Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 1500 mm

Het tentdoek is gemaakt van polyester met een PU coating. De waterkolom geeft aan hoeveel mm water er per cm² op het doek kan staan voordat het doorlekt. Een waterkolom van 1500 mm betekent dat de tent waterdicht is, maar niet geschikt is voor een regenachtig klimaat.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - anti-insectengaasAnti-insectengaas

De slaapcabine is af te sluiten met deuren met anti-insectengaas, zodat frisse lucht naar binnen kan zonder dat er allerlei muggen en beestjes inkruipen of invliegen.


Over de Carnival serie

De Nightshade tipi tent behoort tot de Carnival serie van Easy Camp. Deze tenten zijn mateloos populair bij de jonge kampeerders. De serie bestaat uit opvallende modellen en trendy designs. De tenten zijn makkelijk op te zetten, zodat er gelijk kan worden begonnen met vakantie vieren of feesten. Een avontuurlijk weekendje eropuit, kamperen met vrienden of overnachten op een festival…. Deze tenten fleuren het kampeerterrein meteen op.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU 120261
Materiaal product 190T 100% polyester met PU coating
Merk Easy Camp
Model Nightshade
Capaciteit 4 personen
Gewicht 3,5 kg
Afmetingen (LxBxH) 300 x 275 x 205 cm
Materiaal tentdoek 190T 100% polyester met PU coating
Grondzeil 100% polyethyleen
Tentstokken 16 mm staal
Pakmaat 57 x 18 cm
Garantie 2 jaar
Reviews