Voortenten

3 artikel(en)

Voortenten

Bij veel tenten heeft u aan alleen de tent zelf meestal niet genoeg. Wanneer u met meerdere mensen in een tent slaapt heeft u dan redelijk weinig ruimte. Daarom bieden wij van Tentenplaza.nl ook voortenten aan! Deze tenten kunt u aan de voorkant van uw oorspronkelijke tent aansluiten. Zo heeft u veel meer effectieve ruimte dan met alleen uw tent!

Voortenten bij tenten.nl!

Met onze voortenten heeft u nooit meer een gebrek aan ruimte wanneer u gaat kamperen. Een voortent zorgt voor een soort serre van uw tent, waardoor u ook voor uw tent goed overdekt kunt zitten. De kunststof panelen aan de zijkanten van de voortent kunnen ook opengeslagen worden, waardoor u genoeg wind en koelte door kunt laten.

Tentenplaza.nl is de plek voor u om uw voortent te bestellen. Wij hebben namelijk alleen tenten van de beste merken en houden scherpe prijzen aan. Hierdoor is onze prijs-kwaliteitverhouding erg hoog, wat ook een van onze belangrijkste doelstellingen is.

Wat kan tentenplaza nog meer voor u betekenen?

Niet alleen voor een goede prijs en kwaliteit moet u bij Tentenplaza zijn, maar ook voor de beste service. Wij streven ernaar onze producten de volgende werkdag bij u aan huis te hebben; ook op zaterdag! Voor deze snelle verzending hoeft u boven de 50 euro niet eens extra te betalen. Dit is ook voordelig wanneer u één van onze producten zou willen retourneren, bij het juiste bedrag zit u niet aan die vervelende verzendkosten vast.

Bovendien hebben wij één van de grootste assortimenten op de markt. Voor ongeveer elk soort tent bent u bij ons aan juiste adres, of het nu gaat om grote tenten of 1-persoonstenten, kampeer- of partytenten. Al deze tenten hebben wij nagenoeg altijd op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Nog niet overtuigd? Probeer het zelf en bestel nu uw voortent op Tentenplaza.nl!