Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
120323
€ 399,95

De Palmdale 500 is de 5-persoonstent uit de Easy Camp Tour serie, maar wordt ook wel gebruikt als extra ruime 4-persoonstent. Het grote leefgedeelte maakt deze tent populair bij de kampeerders die op zoek zijn naar ruimte en comfort in het buitenleven.

Direct leverbaar
Productinformatie

Indeling Palmdale 500

De Easy Camp Palmdale 500 heeft aan beide kanten van de voortent een panoramavenster. Dit zorgt voor een fijne lichtinval in de tent. Het grondzeil is geïntegreerd en houdt vuil, insecten en tocht buiten de tent. In de Palmdale 500 kun je rechtop staan en het compacte tunnelmodel heeft een grote luifel waar je extra spullen kwijt kunt of lekker in de schaduw kunt zitten.

De slaapcabine is groot genoeg voor 5 personen en voelt door de hoogte ook zeer ruimtelijk aan. Hij kan opgedeeld worden in twee losse slaapcabines en afgesloten worden met een deur met anti-muggengaas. Zo kun je de slaapruimte goed ventileren, maar blijven muggen en andere beestjes buiten. Ook achterin de tent zit een grote ventilatieopeningen die open kan voor een fijne luchtcirculatie door de hele tent.


Voordelen van de Easy Camp Palmdale 500 tent:

Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 3000 mm
De waterkolom geeft aan hoeveel mm water er per cm² op het tentdoek kan staan voordat het doorlekt. Met een waterkolom van 3000 mm is de tent waterdicht, zelfs bij zware regenbuien.


Easy Camp - Sleep-Tight slaapcabinesVerduisterde slaapcabines

De donkere wanden en plafond van de slaapcabines verminderen het binnendringen van licht, en zorgen zo voor een goede nachtrust.


Easy Camp - Flexibel frameFlexibel frame

De tentstokken zijn gemaakt van glasvezel en vormen samen een flexibel frame. Hierdoor is de tent stevig en goed bestand tegen de wind.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - ingenaaid grondzeilIngenaaid grondzeil

Het grondzeil van de voortent zit vastgenaaid aan de buitentent en de zijranden staan omhoog. Dit houdt insecten, vuil en water uit de tent.


Easy Camp - lantaarnpuntLantaarnpunt

Aan het dak van de slaapcabine zit een bevestigingspunt voor een elektrische lantaarn.


Easy Camp - anti-insectengaasAnti-insectengaas

Alle ventilatieopeningen en delen van de deuren zijn bekleed met anti-insectengaas, zodat frisse lucht naar binnen kan zonder dat er allerlei muggen en beestjes naar binnen vliegen of kruipen.


Outwell - kabelingangKabelingang

De tent heeft een dicht te ritsen ingang waardoor de hoofdstroomkabel veilig de tent binnen kan komen.


Over de Tour serie

De Palmdale 500 is onderdeel van de Easy Camp Tour serie. Deze serie is met name ideaal voor de startende kampeerders. Dankzij het praktische design van de Tour serie kun je jouw vakantie al bij aankomst op je bestemming laten beginnen. Het opzetten gaat makkelijk en snel en is ook prima te doen voor de beginnende kampeerfamilies. Door de hoogte, ruimte en grote vensters voelen de tenten uit de Tour serie heel ruim aan. Kortom, uitermate fijne familietenten voor een betaalbare prijs.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.Specificaties
Meer informatie
SKU 120323
Materiaal product 100% polyester
Merk Easy Camp
Model Palmdale 500
Kleur Grijs, groen
Capaciteit 5 personen
Gewicht 16,2 kg
Afmetingen (LxBxH) 415 x 295 x 210 cm
Afmeting buitentent 395 x 295 x 210 cm
Afmeting binnentent 210 x 275 x 200 cm
Afmeting slaapcabine 210 x 165 x 180 cm | 210 x 110 x 180 cm
Stahoogte 200 cm
Materiaal tentdoek 190T 100% polyester met PU coating
Materiaal binnentent 100% ademend polyester
Grondzeil 100% polyetheen
Tentstokken 12,7 mm glasvezel
Pakmaat 76 x 31 cm
Garantie 2 jaar
Reviews