Niet op voorraad
SKU
110878
€ 529,95

De Outwell Up & Away 500 tent is een opblaasbare tent die zeer snel op te zetten is. Je hoeft slechts 3 luchtbuizen op te pompen en de tent staat recht! Dit maakt de Up & Away tent ideaal voor kampeervakanties waarin je van plek naar plek reist. Deze opblaasbare 5-persoons tent is een compact model, maar voelt toch lekker ruim aan dankzij de hoge voortent met grote ramen en deuren.

Productinformatie

Indeling Up+Away 500

Via de ventielen aan de buitenkant van de Up & Away zijn de drie luchtbuizen die het frame vormen snel opgeblazen. Je krijgt bij de tent namelijk een speciale handpomp, die zeer snel en efficiënt werkt. De tent zet je vervolgens vast met haringen en scheerlijnen en hij staat stevig. De tent is uitgebreid getest en kan zonder problemen windkracht 9 aan.

De Outwell Up & Away tent heeft een lichte voortent, met grote ramen en deuren. De voortent is ruim genoeg om alle bagage neer te zetten, of bijvoorbeeld wat lekkere stoelen. De beide deuren kunnen ook worden afgesloten met anti-insectengaas, zodat je alles lekker kunt openzetten zonder dat er van alles naar binnen vliegt of kruipt.

De binnentent heeft slaapplaatsen voor maximaal 5 personen. Wanneer je 's nachts graag wat meer de ruimte hebt is deze tent ook uitstekend te gebruiken als bijvoorbeeld een vierpersoonstent. Hij bestaat uit twee aparte slaapcabines, die ook zijn open te ritsen tot één grote slaapruimte. Het verduisterende materiaal in het plafond en de wanden zorgt ervoor dat er 's ochtends vroeg minder licht de slaapcabine binnendringt, zodat je ook wanneer het al licht is buiten je lekker nog even kunt blijven liggen.


Voordelen van de Outwell Up & Away 500 tent:

Outwell - outtex 3000Outtex 3000
Het tentdoek is gemaakt van polyester taft en heeft een waterkolom van 3000 mm. Dit betekent dat de tent waterdicht is, zelfs bij een flinke stortbui.*


Outwell - windkracht 9Windkracht 9

Dankzij de aerodynamische vorm en het stabiele ontwerp is de tent bestand tegen harde wind. De tent is uitgebreid getest en kan windkracht 9 op de schaal van Beaufort aan.


Outwell - brandvertragendBrandvertragend materiaal

Het tentdoek is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Outwell - grondzeilVast grondzeil

Het kuipgrondzeil is aan de tent vastgeseald en houdt tocht, insecten, vuil en water uit de tent.


Outwell - Getinte ramenGetinte ramen

De ramen van de tent hebben een getinte coating, dit houdt het felle zonlicht buiten en zorgt voor meer privacy.


Outwell - gordijnenGordijnen

Gordijnen zorgen ervoor dat je altijd kunt kiezen tussen uitzicht naar buiten of juist meer privacy in de tent.


Outwell - kabelingangKabelingang

De tent heeft een dicht te ritsen ingang waar de hoofdstroomkabel veilig de tent binnen kan komen.


Outwell - pompInclusief pomp

De opblaasbare tent wordt geleverd met een zeer efficiënte, hoge capaciteit tweeweg handpomp. Sluit hem eenvoudig aan op het frame en de tent is in no-time opgeblazen.


Outwell - draagtasDraagtas

De tent wordt geleverd in een handige draagtas. Deze is voorzien van draaghengsels zodat de deze makkelijk mee neemt.


Over Outwell ®

Outwell logo

Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, dé expert op het gebied van outdoorproducten. Innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design staan hierbij voorop, en dat is te zien. Dankzij jarenlange ervaring kan Outwell aan elke behoefte van de klant voldoen. Met een Outwell product, kies je voor een kwaliteitsproduct!


* Opmerking: opblaasbare tenten kunnen niet bij vorst gebruikt worden, dit kan de luchtbuizen beschadigen.

Specificaties
Meer informatie
SKU 110878
Materiaal product Buitentent: outtex® 3000 (100% polyester tafzijde), binnentent: ademend 100% polyester, grondzeil: dubbel gecoat 100% polyethyleen (10.000mm waterkolom)
Merk Outwell
Model Up + Away 500
Kleur Groen
Capaciteit 5 personen
Gewicht 19,0 kg
Afmetingen (LxBxH) 490 x 335 x 200 cm
Afmeting buitentent 490 x 335 x 200 cm
Afmeting binnentent 210 x 310 x 185 cm
Afmeting slaapcabine 210 x 175 x 175 cm | 210 x 135 x 175 cm
Stahoogte 185 cm
Materiaal tentdoek Outtex® 3000 (100% polyester tafzijde) met getapete naden
Materiaal binnentent Ademend 100% polyester
Grondzeil Dubbel gecoat 100% polyethyleen (10.000mm waterkolom)
Pakmaat 45 x 76 cm
Garantie 2 jaar
Reviews