Easy Camp Huntsville 800 tent

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
120316
€ 419,95

De Easy Camp Huntsville 800 is een zogenaamd vis-à-vis model: vier slaapcabines aan de uiteinden van de tent, met een groot leefgedeelte ertussen. Dit maakt de Huntsville 800 een perfecte tent voor kampeervakanties met vrienden of de hele familie. Het leefgedeelte is fijne ruimte om te eten of een spelletje te doen, of om 's avonds of bij slecht lekker te relaxen. Aan beide kanten zit een ingang, zodat je elkaar niet in de weg loopt en je de tent kunt indelen zoals je zelf wilt.

Productinformatie

Indeling Huntsville 800

Het leefgedeelte van de Huntsville 800 tent is binnenin hoog genoeg om in te staan en rond te lopen, de grote vensters zorgen voor extra veel lichtinval. Wil je meer privacy? De ramen zijn ook af te sluiten met gordijnen. Het grondzeil in het leefgedeelte is uitneembaar. Zo kun je het gemakkelijk schoonmaken of zelfs weglaten.

Beide ingangen naar het leefgedeelte zijn af te sluiten met insectengaas. Op warme dagen kun je dus alles lekker openzetten om te ventileren zonder dat er muggen of andere insecten de tent invliegen. Door de hele tent zitten verder nog verschillende ventilatieopeningen zodat er altijd een goede luchtcirculatie mogelijk is en er genoeg frisse lucht de tent binnenkomt.

De slaapcabines zijn groot genoeg voor 8 personen in totaal. Het zijn eigenlijk twee binnententen aan beide kanten van de tent. Elke binnentent is met een dicht te ritsen scheidingswand onder te verdelen in twee delen, zodat je uiteindelijk vier aparte slaapruimten hebt.


Voordelen van de Easy Camp Huntsville 800 tent:

Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 3000 mm
Het tentdoek is gemaakt van polyester met een PU coating. De waterkolom geeft aan hoeveel mm water er per cm² op het doek kan staan voordat het doorlekt. Een waterkolom van 3000 mm betekent dat de tent waterdicht is, zelfs bij zware regenbuien.


Easy Camp - Sleep-Tight slaapcabinesVerduisterde slaapcabines

De donkere wanden en plafond van de slaapcabines verminderen het binnendringen van licht, en zorgen zo voor een goede nachtrust.


Easy Camp - stahoogteStahoogte

Met een hoogte van 215 cm is deze tent binnenin hoog genoeg om rechtop te staan. Deze stahoogte maakt de tent extra ruim en je kampeerervaring extra comfortabel.


Easy Camp - Flexibel frameFlexibel frame

De tentstokken zijn gemaakt van glasvezel en vormen samen een flexibel frame. Hierdoor is de tent stevig en goed bestand tegen de wind.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - anti-insectengaasAnti-insectengaas

Alle ventilatieopeningen en delen van de deuren zijn bekleed met anti-insectengaas, zodat frisse lucht naar binnen kan zonder dat er allerlei muggen en beestjes naar binnen vliegen of kruipen.


Outwell - kabelingangKabelingang

De tent heeft een dicht te ritsen ingang waardoor de hoofdstroomkabel veilig de tent binnen kan komen.


Easy Camp - lantaarnpuntLantaarnpunt

Aan het dak van de tent zit een bevestigingspunt voor een elektrische lantaarn.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.Specificaties
Meer informatie
SKU120316
Materiaal product100% polyester
MerkEasy Campo
ModelHuntsville 800
KleurGrijs, groen
Capaciteit8 personen
Gewicht18,8 kg
Afmeting buitentent740 x 240 x 215 cm
Afmeting binnentent210 x 220 x 180 cm (2x)
Afmeting slaapcabine210 x 110 x 180 cm (4x)
Stahoogte215 cm
Materiaal tentdoek190T 100% polyester met PU coating
Materiaal binnentent100% ademend polyester
Grondzeil100% polyetheen
Tentstokken11-12,5 mm, glasvezel
Pakmaat74x32cm
Garantie2 jaar
Reviews