Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
120211
€ 79,95

Wilt u extra schaduw op uw kampeerplek en is een parasol of luifel niet groot genoeg? Heeft u een grote barbecue gepland en verwacht u toch regen? Met de Easy Camp Tarp creëert u in een handomdraai schaduw of een afdak tegen de regen. De ideale accessoire voor elke outdooractiviteit.

Direct leverbaar
Productinformatie

Indeling Tarp 4x4

De Easy Camp Tarp is makkelijk op te zetten met tentstokken van 2,00 meter, zodat u er altijd goed onderdoor kunt lopen. Met de scheerlijnen kunt u het doek goed strak vastzetten, de lussen zijn extra versterkt zodat deze niet zullen scheuren. Het tentdoek is gemaakt van licht maar duurzaam tentdoek met een speciale coating die het waterdicht maakt. Zo zit u dus tijdens een regenbui lekker droog.


Voordelen van de Easy Camp Tarp:

Easy Camp - waterkolomWaterkolom 3000 mm
Het tentdoek is gemaakt van hoge kwaliteit polyester met een PU coating. Een waterkolom toont de hoeveelheid water op 1 cm² voordat het water de coating binnensijpelt. 3000 mm betekent dat de tent waterdicht is.


Easy Camp - waterdichte nadenWaterdichte naden

De naden van het tentdoek zijn onder hitte met tape verzegeld, waardoor ook hierlangs geen water naar binnen kan sijpelen.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp® is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp® kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp® niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU 120211
Materiaal product 190T 100% polyester met PU coating
Merk Easy Camp
Model Tarp 4 x 4 m
Kleur Grijs
Gewicht 3,6 kg
Afmetingen (LxBxH) 400 x 400 x 200 cm
Stahoogte 200 cm
Materiaal tentdoek 190T 100% polyester met PU coating, brandvertragend
Tentstokken Staal, 16 mm
Pakmaat 62 x 14 cm
Reviews