Easy Camp Fairfields bustent

Niet op voorraad
SKU
120333
€ 249,95

Met de Easy Camp Fairfields bustent creëer je eenvoudig lekker veel extra ruimte om te eten, koken, slapen en van het buitenleven te genieten. Het is een ruime tent die je aan jouw camper, kampeerbusje of MPV zet, en die eventueel ook los op zichzelf kan blijven staan wanneer je met de bus erop uittrekt. Met de Easy Camp Fairfields maak je jouw kampeeravontuur compleet.

Productinformatie

Indeling Fairfields

De Easy Camp Fairfields bustent is geschikt voor campers, kampeerbusjes en MPV's met een bevestigingshoogte van 180 tot 210 cm. De tent is gemakkelijk op te zetten, je kilkt de tent eenvoudig vast aan de tentstokken en hij staat strak. Hij is bovendien zeer eenvoudig aan het voertuig vast te maken.

De Fairfields tent is 2,10 m hoog, lekker ruim en hoog genoeg om rechtop te staan. Boven de grote deur aan de voorkant zorgen weersbestendige ventilatieopeningen voor een doorstroom aan frisse lucht. Het uitneembare grondzeil loopt aan de zijkanten omhoog en houdt vocht, tocht en insecten buiten de deur. De achterkant van de tent en toegang naar de camper of bus kan met een deur worden afgesloten. Hierdoor kan de Fairfields tent ook vrijstaand blijven staan wanneer je met de bus of camper op pad gaat.


Voordelen van de Easy Camp Fairfields bustent:

Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 3000 mm
Het tentdoek is gemaakt van gecoat polyester en heeft een waterkolom van 3000 mm. Een waterkolom van 3000 mm betekent dat de tent waterdicht is, zelfs bij zware regenbuien.


Easy Camp - Flexibel frameFlexibel frame

De tentstokken zijn gemaakt van glasvezel en vormen samen een flexibel frame. Hierdoor is de tent stevig en goed bestand tegen de wind.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - lantaarnpuntLantaarnpunt

Aan het dak van de bustent zit een bevestigingspunt voor een elektrische lantaarn.


Over de Motor Tour serie

De Fairfields is onderdeel van de Motor Tour serie van Easy Camp. Met de voortenten uit de Motor Tour serie voeg je eenvoudig leefruimte en slaapcomfort toe aan campers, busjes of mpv's. Flexibele extra ruimte om optimaal van jouw kampeerervaring te genieten. De zijn eenvoudig op te zetten en aan het voertuig te bevestigen én kunnen op zichzelf blijven staan wanneer je met de camper of bus weg wilt.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU 120333
Materiaal product 190T 100% polyester met PU-coating
Merk Easy Camp
Model Fairfields
Kleur Grijs
Gewicht 7,7 kg
Afmetingen (LxBxH) 280 x 280 x 210 cm
Stahoogte 210 cm
Materiaal tentdoek 190T 100% polyester met PU-coating
Grondzeil 100% polyethyleen
Tentstokken 12,5 mm glasvezel, 16 mm staal
Pakmaat 71 x 22 cm
Garantie 2 jaar
Reviews