Easy Camp Comet 200 tent groen

Niet op voorraad
SKU
120276
€ 34,95

De Comet 200 is een tweepersoons koepeltent uit de Explorer serie van Easy Camp. De perfecte keus voor de kampeerder die op zoek is naar een eenvoudige, handzame tent met optimale prestaties. De Comet 200 weegt maar 1,9 kg en is heel makkelijk op te zetten.

De Easy Camp Comet is tevens verkrijgbaar in een blauwe en een oranje variant.

Productinformatie

Indeling Comet 200

De Easy Camp Comet 200 tent is een klassiek koepeltentje. Hij weegt maar 1,9 kg en is heel makkelijk op te zetten. Bovendien is de tent voorzien van praktische eigenschappen zoals een ventilatieopening in de top van de tent en een gazen paneel in de entree om insecten te weren. Met de Easy Camp Comet 200 schaf je een zeer vriendelijke geprijsde tent aan om als beginnende kampeerder een paar heerlijke nachten in de natuur door te brengen.


Voordelen van de Easy Camp Comet 200 tent:

Easy Camp - WaterkolomWaterkolom 600 mm
Het tentdoek is gemaakt van polyester met een PU coating. De waterkolom geeft aan hoeveel mm water er per cm² op het doek kan staan voordat het doorlekt. Een waterkolom van 600 mm betekent dat de tent waterdicht is, maar alleen bij lichte regen.


Easy Camp - Flexibel frameFlexibel frame

De tentstokken zijn gemaakt van glasvezel en vormen samen een flexibel frame. Hierdoor is de tent stevig en goed bestand tegen de wind.


Easy Camp - brandvertragend materiaalBrandvertragend materiaal

De tent is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit is altijd zeer belangrijk in de buurt van campingkooktoestellen, barbecues en kampvuurtjes.


Easy Camp - anti-insectengaasAnti-insectengaas

De slaapcabine is af te sluiten met deuren met anti-insectengaas, zodat frisse lucht naar binnen kan zonder dat er allerlei muggen en beestjes inkruipen of invliegen.


Easy Camp - lantaarnpuntLantaarnpunt

Aan het dak van de slaapcabine zit een bevestigingspunt voor een elektrische lantaarn.


Over de Xplore serie

De Comet 200 is onderdeel van de Easy Camp Xplore serie. De Xplore reeks bevat een ruim aantal tenten geschikt voor vooral de beginnende kampeerders. Speerpunt van de Xplore is de betaalbaarheid in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit. De Xplore tenten hebben bewezen prestaties en zijn bovendien duurzaam. De tenten zijn stabiel, makkelijk op te zetten en onderhoudsvriendelijk. Na gebruik pakt u ze weer eenvoudig in tot een handzaam formaat.


Over Easy Camp®

Easy Camp Easy Camp is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve oplossingen voor alle kampeer- en outdoorbehoeften. De passie voor het buitenleven is hiervoor de grootste inspiratie. Easy Camp kenmerkt zich door ontwerpen die simpel te begrijpen en praktisch zijn, en dit is ook bij de tenten te zien. Met functionele ontwerpen, moderne looks en scherpe prijzen levert Easy Camp niets anders dan kwaliteit.

Specificaties
Meer informatie
SKU 120276
Materiaal product Tentdoek: 100% 180T polyester met PU coating, Vloer: 100% polyetheen
Merk Easy Camp
Model Comet 200
Kleur Groen
Capaciteit 2 personen
Gewicht 1,9 kg
Afmetingen (LxBxH) 205 x 140 x 100 cm
Stahoogte 100 cm
Materiaal tentdoek 100% 180T polyester met PU coating
Grondzeil 100% polyetheen
Tentstokken 7,9 mm, glasvezel
Pakmaat 62 x 11 cm
Garantie 2 jaar
Reviews