Coleman Raleigh 5 Tent

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
2000019532
€ 309,99

De Coleman Raleigh 5 tent is een ideale familietent voor onderweg, geschikt voor 4 of 5 personen. Bij het ontwerp van deze Coleman tent is aan de prijsbewuste en actieve kampeerder gedacht. De tent bevat een koepel- en tunnelgedeelte. Optimale stahoogte en twee gescheiden ruimtelijke kamers.

Productinformatie

Indeling Coleman Raleigh

De Coleman Raleigh tent is een ruime comfortabele tent die de voordelen van een tunneltent en koepeltent combineert. Het leefgedeelte bevindt zich in het koepelgedeelte en het slaapgedeelte bevindt zich in de tunnel van de tent. Daarnaast is het gewicht en de pakmaat beperkt, zodat deze ook in een kleine ruimte meegenomen kan worden.

Leefgedeelte
Het leefgedeelte kenmerkt zich - dankzij de koepel - door een ruime stahoogte van 2 meter. Ook het oppervlakte is ruim genoeg voor gebruik door 5 personen. Het leefgedeelte is bovendien voorzien van een groot raam voor extra lichtinval. 

Het vaste kuipzeil voorkomt dat water van buitenaf de tent in kan stromen. Ook ongedierte en ander vuil kan zo makkelijk buiten de tent gehouden worden. De vloer is altijd snel schoon te maken door de gladde structuur.

Slaapgedeelte

Het slaapgedeelte van de tent bevat 2 los functionerende slaapcabines. U geniet een prima stahoogte en ruimte in de slaapcabine. Door de losse slaapcabines is de privacy tijdens uw nachtrust waarborgt. Er is ruimte voor 5 slaapplaatsen in de Raleigh 5 tent. Ook voor 4 personen is de Raleigh prima geschikt. 

De Raleigh 5 tent is eenvoudig op te zetten en heeft een kleine pakmaat. Daarnaast is het gewicht (met 13 kilogram) beperkt. Dat maakt de Raleigh 5 tent ook geschikt als u weinig bagageruimte hebt. 

Voordelen van de Coleman Raleigh 5 tent: 

- De tent heeft een ruime ingang mét luifel; 
- Het leefgedeelte van de tent bevat een grote ruit voor extra verlichting;
- De tent combineert de voordelen van een koepeltent en tunneltent;
- De tent heeft een prima stahoogte van 2 meter;
- De Raleigh 5 tent wordt geleverd met haringen en een handige draagtas

 

WeatherTec™ System

WeatherTec™ System
De Coleman Raleigh 5 tent is uitgerust met het WeatherTec™ System. Dit systeem is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en verbeterd. Met de laatste technologie beschermt de WeatherTec™ u tegen diverse weersomstandigheden en kunt u comfortabel en droog overnachten. De Coleman Raleigh 5 heeft bijvoorbeeld waterdichte gemonteerde naden.

 

Easy Set Up System

Easy Set Up System
Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het opzetten van uw tent. Het Easy Set Up systeem belooft dat u zeer eenvoudig en in korte tijd uw tent kunt opzetten.

 

UV Guard

UV Guard
Het materiaal tentdoek is zo ontworpen dat deze bescherming biedt tegen UV straling. Dit is tweeledig: UV straling zorgt ervoor dat het tentdoek niet beschadigt of verkleurt door de zon. Het tweede voordeel is dat het tentdoek de UV straling tegenhoudt zodat deze niet in de tent komt. 

 

Brandwerend materiaal

Brandwerend materiaal
De Coleman Raleigh 5 is uitgevoerd in materiaal dat niet direct vlam vat bij brandgevaar, maar zelfdovend werkt, zodat u in geval van nood uit de tent kunt ontsnappen.

 

 kunstglasvezel tentstokken

Kunstglasvezel tentstokken
De Coleman Raleigh 5 is voorzien van glasvezel tentstokken. Deze tentstokken bieden een stevige en bestendige tentcontstructie. Ideaal materiaal voor grote tenten die vragen om een sterk frame.

 

waterkolom

Waterkolom
De waterkolom geeft een meting van de waterbestendigheid van de tent. Het buitenmateriaal van de Coleman Raleigh 5 tent heeft een waterkolom van 3000mm. Hoe hoger de waarde, hoe beter bestand de tent tegen water is. Een tent mag waterbestendig genoemd worden bij een waarde vanaf 1500 mm.

 

 wind en regen

Wind en regen getest
Coleman biedt tenten waarbij de focus ligt op comfort, gemak en prestatie. Hierbij spelen deskundigheid, innovatie en hoogwaardige materialen een grote rol. Alle Coleman tenten worden getest op wind en regen en zijn daarbij bestand tegen weersinvloeden.

 

 wind en regen

Ingebouwd grondzeil
De Coleman Raleigh 5 tent heeft een ingebouwd grondzeil. Ideale bescherming tegen wind, regen en insecten rond de tent. Met een grondzeil houdt u de tent eenvoudiger schoon en hygiënisch.

 

 wind en regen

Kabel openingen
De tent is voorzien van kleine openingen waar kabels doorheen gelegd kunnen worden. Ideaal als (kleine) elektrische apparatuur in de tent staat maar het stroompunt buiten de tent ligt. Leg de kabels eenvoudig door de openingen en sluit ze aan op een verdeelstekker of het stroompunt.

 

Specificaties van de Raleigh 5 tent


Specificaties
Meer informatie
SKU2000019532
MerkColeman
ModelRaleigh 5
KleurGroen
Capaciteit5 personen
Gewicht13,3 kilogram
Afmetingen (LxBxH)280 x 500 centimeter
Afmeting slaapcabine265 x 210 centimeter in twee compartimenten
Stahoogte2 meter (leefgedeelte)
Materiaal tentdoekPolyester
GrondzeilInclusief ingebouwd grondzeil
TentstokkenKunstglasvezel
Pakmaat59x28x26centimeter
Garantie2 jaar
Reviews