Coleman Cook 4 Tent

Waardering:
88% of 100
Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
2000019533
€ 354,99

De Coleman Cook 4 tent is een ruime en hoge tunneltent voor 4 personen. Het leefgedeelte en slaapgedeelte zijn ongeveer even groot. De tent is voorzien van een grondzeil, 2 gescheiden slaapcabines, twee grote ramen en diverse ventilatiemogelijkheden. Een zeer complete tent voor kampeerders die van ruimte houden.

Productinformatie

Indeling Coleman Cook 4

De Coleman Cook 4 is een ruime tunneltent. Ruimte is ook het belangrijkste kenmerk van de Cook tenten serie. De tent is 2 meter hoog waardoor de meesten hierin prima rechtop kunnen staan. Het leefgedeelte is ongeveer even groot als het slaapgedeelte. Het leefgedeelte is daarnaast voorzien van twee grote ramen voor extra lichtinval. Het vaste kuipzeil voorkomt dat water van buitenaf de tent in kan stromen. Ook ongedierte en ander vuil kan zo makkelijk buiten de tent gehouden worden. De vloer is altijd snel schoon te maken door de gladde structuur.

Het slaapgedeelte van de tent bevat een twee los functionerende slaapcabines. U geniet een optimale stahoogte en veel ruimte in de slaapcabine. Door de losse slaapcabines is de privacy tijdens uw nachtrust waarborgt. Er is ruimte voor 4 slaapplaatsen in de Cook tent.

De Cook 4 tent is eenvoudig op te zetten door de korte tunnelbanen. Deze vereenvoudigen het doorvoeren van de tentstokken. De scheerlijnen van de Cook 4 tent zijn reflecterend. Dat voorkomt struikelen over de lijnen.

 

Voordelen van de Coleman Cook 4 tent: 

- De tent heeft een ruime ingang aan de voorzijde en twee grote ramen; 
- Er zijn meerdere ventilatiemogelijkheden in de tent;
- De twee slaapcabines worden gescheiden door een afritsbare wand;
- De tent heeft een prima stahoogte van 2 meter;
- De Cook 4 tent wordt geleverd met haringen en een handige draagtas

 

WeatherTec™ System

WeatherTec™ System
De Coleman Cook 4 tent is uitgerust met het WeatherTec™ System. Dit systeem is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en verbeterd. Met de laatste technologie beschermt de WeatherTec™ u tegen diverse weersomstandigheden en kunt u comfortabel en droog overnachten. De Coleman Cook 4 heeft bijvoorbeeld waterdichte gemonteerde naden.

 

Easy Set Up System

Easy Set Up System
Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het opzetten van uw tent. Het Easy Set Up systeem belooft dat u zeer eenvoudig en in korte tijd uw tent kunt opzetten.

 

UV Guard

UV Guard
Het materiaal tentdoek is zo ontworpen dat deze bescherming biedt tegen UV straling. Dit is tweeledig: UV straling zorgt ervoor dat het tentdoek niet beschadigt of verkleurt door de zon. Het tweede voordeel is dat het tentdoek de UV straling tegenhoudt zodat deze niet in de tent komt. 

 

Brandwerend materiaal

Brandwerend materiaal
De Coleman Cook 4 is uitgevoerd in materiaal dat niet direct vlam vat bij brandgevaar, maar zelfdovend werkt, zodat u in geval van nood uit de tent kunt ontsnappen.

 

 kunstglasvezel tentstokken

Kunstglasvezel tentstokken
De Coleman Cook 4 is voorzien van glasvezel tentstokken. Deze tentstokken bieden een stevige en bestendige tentcontstructie. Ideaal materiaal voor grote tenten die vragen om een sterk frame.

 

waterkolom

Waterkolom
De waterkolom geeft een meting van de waterbestendigheid van de tent. Het buitenmateriaal van de Coleman Cook 4 tent heeft een waterkolom van 3000mm. Hoe hoger de waarde, hoe beter bestand de tent tegen water is. Een tent mag waterbestendig genoemd worden bij een waarde vanaf 1500 mm.

 

 wind en regen

Wind en regen getest
Coleman biedt tenten waarbij de focus ligt op comfort, gemak en prestatie. Hierbij spelen deskundigheid, innovatie en hoogwaardige materialen een grote rol. Alle Coleman tenten worden getest op wind en regen en zijn daarbij bestand tegen weersinvloeden.

 

 wind en regen

Ingebouwd grondzeil
De Coleman Cook 4 tent heeft een ingebouwd grondzeil. Ideale bescherming tegen wind, regen en insecten rond de tent. Met een grondzeil houdt u de tent eenvoudiger schoon en hygiënisch.

 

 wind en regen

Kabel openingen
De tent is voorzien van kleine openingen waar kabels doorheen gelegd kunnen worden. Ideaal als (kleine) elektrische apparatuur in de tent staat maar het stroompunt buiten de tent ligt. Leg de kabels eenvoudig door de openingen en sluit ze aan op een verdeelstekker of het stroompunt.

 

Specificaties van de Cook 4 tent

Specificaties
Meer informatie
SKU2000019533
MerkColeman
ModelCook 4
KleurGroen
Capaciteit4 personen
Gewicht13,7 kilogram
Afmetingen (LxBxH)410 x 300 x 200 centimeter
Afmeting slaapcabine210 x 140 centimeter
Stahoogte1,90 centimeter
Materiaal tentdoekPolyester
GrondzeilInclusief
TentstokkenGlasvezel tentstokken
Pakmaat59x29x29centimeter
Garantie2 jaar
Reviews 2
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Coleman Cook 4 TentColeman Cook 4 Tent 354.99
  Topper!

  Geschreven door Gepost op

  8.5/10
  85%
  Kwaliteit
  80%
  Gebruiksgemak
  100%
  Prijs
  80%
  Algemene beoordeling
  80%

  Wij zijn super tevreden over deze tent. Super makkelijk op te zetten en dit op een dik kwartier, ruim genoeg, ingepakt niet té groot, goede bouwkwaliteit, kortom een topper. Klein puntje van kritiek wel bij de haringen, die hadden steviger mogen zijn...

 2. Coleman Cook 4 TentColeman Cook 4 Tent 354.99
  Veel kampeerruimte voor goede prijs

  Geschreven door Gepost op

  9/10
  90%
  Kwaliteit
  80%
  Gebruiksgemak
  100%
  Prijs
  100%
  Algemene beoordeling
  80%

  Deze ruime tent maakt het voor weinig geld mogelijk ook bij minder weer te kamperen; genoeg ruimte voor twee personen om binnen te zitten. Eenvoudig op te zetten. Prima ding dus.

2 producten(en)

Toon per pagina
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!